Voetbalvereniging Schipluiden

Voetbalvereniging Schipluiden is een Voetbalclub gelegen aan Tiendweg 3 in Schipluiden.

Meer informatie over Voetbalvereniging Schipluiden in Schipluiden

Voetbalvereniging Schipluiden is een Voetbalclub gelegen in Schipluiden op Tiendweg 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Schipluiden? Dan ben je bij Voetbalvereniging Schipluiden op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Schipluiden hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Schipluiden kun je in een leuk voetbalteam spelen in Schipluiden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Schipluiden om lid te worden. 

Voetbalvereniging Schipluiden in Schipluiden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Tiendweg 3 in Schipluiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schipluiden of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Schipluiden. Je kan Voetbalvereniging Schipluiden telefonisch bereiken op: 31 15 380 1212 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvschipluiden.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Schipluiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Schipluiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Schipluiden

Bezoekers bekeken ook