Voetbalvereniging Read Swart

Voetbalvereniging Read Swart is een Voetbalclub gelegen aan Jan Jonkmanweg 4 in De Knipe.

Meer informatie over Voetbalvereniging Read Swart in De Knipe

Voetbalvereniging Read Swart is een Voetbalclub gelegen in De Knipe op Jan Jonkmanweg 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van De Knipe? Dan ben je bij Voetbalvereniging Read Swart op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Read Swart hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Read Swart kun je in een leuk voetbalteam spelen in De Knipe. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Read Swart om lid te worden. 

Voetbalvereniging Read Swart in De Knipe is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Jan Jonkmanweg 4 in De Knipe. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Knipe of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Read Swart. Je kan Voetbalvereniging Read Swart telefonisch bereiken op: 31 513 688 853 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.read-swart.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Read Swart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Read Swart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Read Swart

Bezoekers bekeken ook