Voetbalvereniging Kessel

Voetbalvereniging Kessel is een Voetbalclub gelegen aan Roode Eggeweg 6 b in Kessel.

Meer informatie over Voetbalvereniging Kessel in Kessel

Voetbalvereniging Kessel is een Voetbalclub gelegen in Kessel op Roode Eggeweg 6 b.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Kessel? Dan ben je bij Voetbalvereniging Kessel op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Kessel hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Kessel kun je in een leuk voetbalteam spelen in Kessel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Kessel om lid te worden. 

Voetbalvereniging Kessel in Kessel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Roode Eggeweg 6 b in Kessel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kessel of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Kessel. Je kan Voetbalvereniging Kessel telefonisch bereiken op: 31 77 462 1833 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvkessel.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Kessel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Kessel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Kessel

Bezoekers bekeken ook