Voetbalvereniging Oosterlittens

Voetbalvereniging Oosterlittens is een Voetbalclub gelegen aan It Hynstewaed 15 in Easterlittens.

Meer informatie over Voetbalvereniging Oosterlittens in Easterlittens

Voetbalvereniging Oosterlittens is een Voetbalclub gelegen in Easterlittens op It Hynstewaed 15.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Easterlittens? Dan ben je bij Voetbalvereniging Oosterlittens op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Oosterlittens hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Oosterlittens kun je in een leuk voetbalteam spelen in Easterlittens. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Oosterlittens om lid te worden. 

Voetbalvereniging Oosterlittens in Easterlittens is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan It Hynstewaed 15 in Easterlittens. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Easterlittens of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Oosterlittens. Je kan Voetbalvereniging Oosterlittens telefonisch bereiken op: 31 6 10717130 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvoosterlittens.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Oosterlittens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Oosterlittens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Oosterlittens

Bezoekers bekeken ook