Voetbalvereniging O.S.O.

Voetbalvereniging O.S.O. is een Voetbalclub gelegen aan De Rading, Het Jagerspaadje 28 in Loosdrecht.

Meer informatie over Voetbalvereniging O.S.O. in Loosdrecht

Voetbalvereniging O.S.O. is een Voetbalclub gelegen in Loosdrecht op De Rading, Het Jagerspaadje 28.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Loosdrecht? Dan ben je bij Voetbalvereniging O.S.O. op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging O.S.O. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging O.S.O. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Loosdrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging O.S.O. om lid te worden. 

Voetbalvereniging O.S.O. in Loosdrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Rading, Het Jagerspaadje 28 in Loosdrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Loosdrecht of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging O.S.O.. Je kan Voetbalvereniging O.S.O. telefonisch bereiken op: 31 35 582 3171 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://osovoetbal.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging O.S.O.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging O.S.O. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging O.S.O.

Bezoekers bekeken ook