Voetbalvereniging Moerse Boys

Voetbalvereniging Moerse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Akkermolenweg 11 in Zundert.

Meer informatie over Voetbalvereniging Moerse Boys in Zundert

Voetbalvereniging Moerse Boys is een Voetbalclub gelegen in Zundert op Akkermolenweg 11.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Zundert? Dan ben je bij Voetbalvereniging Moerse Boys op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Moerse Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Moerse Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Zundert. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Moerse Boys om lid te worden. 

Voetbalvereniging Moerse Boys in Zundert is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Akkermolenweg 11 in Zundert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zundert of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Moerse Boys. Je kan Voetbalvereniging Moerse Boys telefonisch bereiken op: 31 76 597 3889 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.moerseboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Moerse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Moerse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Moerse Boys

Bezoekers bekeken ook