Voetbalvereniging JVC

Voetbalvereniging JVC is een Voetbalclub gelegen aan Wethouder W. de Boerstraat 4 in Julianadorp.

Meer informatie over Voetbalvereniging JVC in Julianadorp

Voetbalvereniging JVC is een Voetbalclub gelegen in Julianadorp op Wethouder W. de Boerstraat 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Julianadorp? Dan ben je bij Voetbalvereniging JVC op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging JVC hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging JVC kun je in een leuk voetbalteam spelen in Julianadorp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging JVC om lid te worden. 

Voetbalvereniging JVC in Julianadorp is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Wethouder W. de Boerstraat 4 in Julianadorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Julianadorp of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging JVC. Je kan Voetbalvereniging JVC telefonisch bereiken op: 31 223 641 616 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jvc-julianadorp.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging JVC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging JVC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging JVC

Bezoekers bekeken ook