Voetbalvereniging Hillegersberg

Voetbalvereniging Hillegersberg is een Voetbalclub gelegen aan Duivenpad 11 in Rotterdam.

Meer informatie over Voetbalvereniging Hillegersberg in Rotterdam

Voetbalvereniging Hillegersberg is een Voetbalclub gelegen in Rotterdam op Duivenpad 11.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Voetbalvereniging Hillegersberg op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Hillegersberg hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Hillegersberg kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Hillegersberg om lid te worden. 

Voetbalvereniging Hillegersberg in Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Duivenpad 11 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Hillegersberg. Je kan Voetbalvereniging Hillegersberg telefonisch bereiken op: 31 10 418 3508 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvhillegersberg.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Hillegersberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Hillegersberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Hillegersberg

Bezoekers bekeken ook