Voetbalvereniging Haaften

Voetbalvereniging Haaften is een Voetbalclub gelegen aan Enggraaf 24 in Haaften.

Meer informatie over Voetbalvereniging Haaften in Haaften

Voetbalvereniging Haaften is een Voetbalclub gelegen in Haaften op Enggraaf 24.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Haaften? Dan ben je bij Voetbalvereniging Haaften op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Haaften hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Haaften kun je in een leuk voetbalteam spelen in Haaften. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Haaften om lid te worden. 

Voetbalvereniging Haaften in Haaften is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Enggraaf 24 in Haaften. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haaften of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Haaften. Je kan Voetbalvereniging Haaften telefonisch bereiken op: 31 418 591 440 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvhaaften.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Haaften? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Haaften het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Haaften

Bezoekers bekeken ook