Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.)

Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.) is een Voetbalclub gelegen aan Martenawei 6 in Koarnjum.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.) in Koarnjum

Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.) is een Voetbalclub gelegen in Koarnjum op Martenawei 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Koarnjum? Dan ben je bij Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.) op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Koarnjum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.) om lid te worden. 

Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.) in Koarnjum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Martenawei 6 in Koarnjum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Koarnjum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.). Je kan Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.) telefonisch bereiken op: 31 58 257 3323 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdtd.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging De Trije Doarpen (D.T.D.)

Bezoekers bekeken ook