Roosendaal Boys Combinatie

Roosendaal Boys Combinatie is een Club voor Australisch football gelegen aan Borchwerf 4 in Roosendaal.

Meer informatie over Roosendaal Boys Combinatie in Roosendaal

Roosendaal Boys Combinatie is een Club voor Australisch football gelegen in Roosendaal op Borchwerf 4.

Ben jij opzoek naar een Club voor Australisch football in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Roosendaal Boys Combinatie op de juiste plek. Bij Roosendaal Boys Combinatie hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Roosendaal Boys Combinatie kun je in een leuk voetbalteam spelen in Roosendaal. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Roosendaal Boys Combinatie om lid te worden. 

Roosendaal Boys Combinatie in Roosendaal is de plek om te voetballen. Deze Club voor Australisch football is gelegen aan Borchwerf 4 in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen is welkom bij Roosendaal Boys Combinatie. Je kan Roosendaal Boys Combinatie telefonisch bereiken op: 31 165 328 259 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://rbcfans.nl/

Hoe kom je bij Roosendaal Boys Combinatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roosendaal Boys Combinatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Roosendaal Boys Combinatie

Bezoekers bekeken ook