Voetbalvereniging "De Blokkers"

Voetbalvereniging "De Blokkers" is een Voetbalclub gelegen aan Gildenweg 23A in Blokker.

Meer informatie over Voetbalvereniging "De Blokkers" in Blokker

Voetbalvereniging "De Blokkers" is een Voetbalclub gelegen in Blokker op Gildenweg 23A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Blokker? Dan ben je bij Voetbalvereniging "De Blokkers" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "De Blokkers" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "De Blokkers" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Blokker. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "De Blokkers" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "De Blokkers" in Blokker is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Gildenweg 23A in Blokker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Blokker of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "De Blokkers". Je kan Voetbalvereniging "De Blokkers" telefonisch bereiken op: 31 229 240 350 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.blokkers.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "De Blokkers"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "De Blokkers" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “De Blokkers”

Bezoekers bekeken ook