Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys

Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Havelaarstraat 101c in Colijnsplaat.

Meer informatie over Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys in Colijnsplaat

Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys is een Voetbalclub gelegen in Colijnsplaat op Havelaarstraat 101c.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Colijnsplaat? Dan ben je bij Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Colijnsplaat. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys om lid te worden. 

Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys in Colijnsplaat is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Havelaarstraat 101c in Colijnsplaat. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Colijnsplaat of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys. Je kan Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys telefonisch bereiken op: 31 113 695 667 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.colijnsplaatseboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys

Bezoekers bekeken ook