Voetbalvereniging Beerse Boys

Voetbalvereniging Beerse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Sportparklaan 2 in Oost-, West- en Middelbeers.

Meer informatie over Voetbalvereniging Beerse Boys in Oost-, West- en Middelbeers

Voetbalvereniging Beerse Boys is een Voetbalclub gelegen in Oost-, West- en Middelbeers op Sportparklaan 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oost-, West- en Middelbeers? Dan ben je bij Voetbalvereniging Beerse Boys op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Beerse Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Beerse Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oost-, West- en Middelbeers. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Beerse Boys om lid te worden. 

Voetbalvereniging Beerse Boys in Oost-, West- en Middelbeers is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportparklaan 2 in Oost-, West- en Middelbeers. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oost-, West- en Middelbeers of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Beerse Boys. Je kan Voetbalvereniging Beerse Boys telefonisch bereiken op: 31 13 514 1351 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.beerseboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Beerse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Beerse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Beerse Boys

Bezoekers bekeken ook