Voetbal Vereniging Sliedrecht

Voetbal Vereniging Sliedrecht is een Sportschool gelegen aan in Sliedrecht.

Meer informatie over Voetbal Vereniging Sliedrecht in Sliedrecht

Voetbal Vereniging Sliedrecht is een Sportschool gelegen in Sliedrecht op .

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Sliedrecht? Dan ben je bij Voetbal Vereniging Sliedrecht op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging Sliedrecht hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging Sliedrecht kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sliedrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging Sliedrecht om lid te worden. 

Voetbal Vereniging Sliedrecht in Sliedrecht is de plek om te voetballen. Deze Sportschool is gelegen aan in Sliedrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sliedrecht of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging Sliedrecht. Je kan Voetbal Vereniging Sliedrecht telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging Sliedrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging Sliedrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging Sliedrecht

Bezoekers bekeken ook