Voetbal Vereniging Opperdoes

Voetbal Vereniging Opperdoes is een Voetbalclub gelegen aan Sportlaan 2 in Opperdoes.

Meer informatie over Voetbal Vereniging Opperdoes in Opperdoes

Voetbal Vereniging Opperdoes is een Voetbalclub gelegen in Opperdoes op Sportlaan 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Opperdoes? Dan ben je bij Voetbal Vereniging Opperdoes op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging Opperdoes hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging Opperdoes kun je in een leuk voetbalteam spelen in Opperdoes. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging Opperdoes om lid te worden. 

Voetbal Vereniging Opperdoes in Opperdoes is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportlaan 2 in Opperdoes. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Opperdoes of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging Opperdoes. Je kan Voetbal Vereniging Opperdoes telefonisch bereiken op: 31 227 543 109 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvopperdoes.nl/

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging Opperdoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging Opperdoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging Opperdoes

Bezoekers bekeken ook