Voetbal Vereniging Lekkerkerk

Voetbal Vereniging Lekkerkerk is een Voetbalclub gelegen aan Tiendweg West in Lekkerkerk.

Meer informatie over Voetbal Vereniging Lekkerkerk in Lekkerkerk

Voetbal Vereniging Lekkerkerk is een Voetbalclub gelegen in Lekkerkerk op Tiendweg West.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Lekkerkerk? Dan ben je bij Voetbal Vereniging Lekkerkerk op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging Lekkerkerk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging Lekkerkerk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Lekkerkerk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging Lekkerkerk om lid te worden. 

Voetbal Vereniging Lekkerkerk in Lekkerkerk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Tiendweg West in Lekkerkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lekkerkerk of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging Lekkerkerk. Je kan Voetbal Vereniging Lekkerkerk telefonisch bereiken op: 31 180 661 632 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvlekkerkerk.nl/

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging Lekkerkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging Lekkerkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging Lekkerkerk

Bezoekers bekeken ook