Voetbal Vereniging DBS

Voetbal Vereniging DBS is een Voetbalclub gelegen aan Het Schaapsdijk 109 in Eindhoven.

Meer informatie over Voetbal Vereniging DBS in Eindhoven

Voetbal Vereniging DBS is een Voetbalclub gelegen in Eindhoven op Het Schaapsdijk 109.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Voetbal Vereniging DBS op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging DBS hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging DBS kun je in een leuk voetbalteam spelen in Eindhoven. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging DBS om lid te worden. 

Voetbal Vereniging DBS in Eindhoven is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Het Schaapsdijk 109 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging DBS. Je kan Voetbal Vereniging DBS telefonisch bereiken op: 31 40 255 0470 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdbs.nl/

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging DBS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging DBS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging DBS

Bezoekers bekeken ook