Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk

Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk is een Sportclub gelegen aan Bossestraat 56 in Schaijk.

Meer informatie over Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk in Schaijk

Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk is een Sportclub gelegen in Schaijk op Bossestraat 56.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Schaijk? Dan ben je bij Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk op de juiste plek. Bij Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Schaijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk om lid te worden. 

Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk in Schaijk is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Bossestraat 56 in Schaijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schaijk of niet, iedereen is welkom bij Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk. Je kan Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk telefonisch bereiken op: 31 486 461 354 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dawschaijk.nl/

Hoe kom je bij Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk

Bezoekers bekeken ook