Het vermogen van Andy van der Meijde zal niet al te laag zijn. Andy is namelijk een voormalig profvoetballer en de voetballers onder ons verdienen niet niks. Het vermogen zal van Andy zou dan ook zeker niet tegenvallen. 

andy van der meijde

Wie is Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde was een profvoetballer, maar hij is nu te zien op tv en op zijn eigen YouTube kanaal. Heeft Andy van der Meijde dochters? Deze heeft hij zeker. Hij heeft drie dochters: Dolce van der Meijde, Purple van der Meijde en Isabella van der Meijde. De kinderen komen voort uit een eerdere relatie van Andy. 

Andy van der Meijde heeft een ex waarmee hij zijn dochters heeft gekregen: Agnes Neervoort. De ex van Andy van der Meijde en hij zelf zijn uit elkaar gegaan en op dit moment is hij samen met Melissa Schaufeli. Met wie is Andy van der Meijde getrouwd? In 2014 zijn Andy en Melissa met elkaar getrouwd. 

Waar woont Andy van der Meijde op dit moment? Hij woont op dit moment in Beemte Broekland.  Andy heeft gevoetbald bij Ajax, FC Twente, Internazionale en Everton. Andy van der Meijde is het meest bekend van zijn tijd bij Ajax.

Andy en Melissa

Wat is het vermogen van Andy van der Meijde?

Het vermogen Andy van der Meijde is niet niets. Het vermogen van Andy van der Meijde is uit zijn voetbalcarrière ontstaan en vanuit daar is het doorgegroeid. Zijn vermogen wordt op dit moment geschat rond de €600.000. Hoe rijk is Andy van der Meijde dan? Behoorlijk rijk. 

Los van zijn sponsordeals die hij normaal ook krijgt, verdient hij nu minimaal €6.000 per maand. Hier kun je aardig van rondkomen. De inkomsten komen uit allerlei verschillende hoeken, waardoor het vermogen best hoger kan zijn. Het vermogen is altijd een inschatting en kunnen we niet volledig vaststellen.

View this post on Instagram

A post shared by Andy Van Der Meijde (@andyvandermeijde7)

Waar verdient Andy van der Meijde zijn geld mee?

Andy van der Meijde verdiende eerder zijn geld door profvoetbal. Toen hij hier mee gestopt is, is hij aan de slag gegaan met andere projecten. Zo is er een boek over Andy van der Meijde, waar dan ook weer andere boeken uit zijn gerold. Daarnaast heeft Andy van der Meijde kleding die hij zelf verkoopt, waarmee hij ook zijn geld verdient. 

Verder kun je Andy van der Meijde natuurlijk kennen van zijn eigen YouTube kanaal. Op zijn YouTube kanaal kun je zien hoe hij een stuk gaat rijden met bekende mensen. Tijdens de rit interviewt hij ze. De auto van Andy van der Meijde is dan ook iets wat je dan kan herkennen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *