VDZ - voetbal met meer plezier

VDZ - voetbal met meer plezier is een Voetbalclub gelegen aan Het Cranevelt 3 in Arnhem.

Meer informatie over VDZ - voetbal met meer plezier in Arnhem

VDZ - voetbal met meer plezier is een Voetbalclub gelegen in Arnhem op Het Cranevelt 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij VDZ - voetbal met meer plezier op de juiste plek. Bij VDZ - voetbal met meer plezier hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij VDZ - voetbal met meer plezier kun je in een leuk voetbalteam spelen in Arnhem. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij VDZ - voetbal met meer plezier om lid te worden. 

VDZ - voetbal met meer plezier in Arnhem is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Het Cranevelt 3 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij VDZ - voetbal met meer plezier. Je kan VDZ - voetbal met meer plezier telefonisch bereiken op: 31 26 442 5746 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vdz-arnhem.nl/

Hoe kom je bij VDZ - voetbal met meer plezier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VDZ - voetbal met meer plezier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. VDZ – voetbal met meer plezier

Bezoekers bekeken ook