Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene

Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene is een Voetbalclub gelegen aan Schaapweg 2 in Rijswijk.

Meer informatie over Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene in Rijswijk

Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene is een Voetbalclub gelegen in Rijswijk op Schaapweg 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rijswijk? Dan ben je bij Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene op de juiste plek. Bij Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rijswijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene om lid te worden. 

Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene in Rijswijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Schaapweg 2 in Rijswijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rijswijk of niet, iedereen is welkom bij Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene. Je kan Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sportparkirene.nl/

Hoe kom je bij Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Expl. Voetbal Sportpark Irene

Bezoekers bekeken ook