Sportvereniging 'Ulicoten'

Sportvereniging 'Ulicoten' is een Vereniging of organisatie gelegen aan Bernardusstraat 19 in Ulicoten.

Meer informatie over Sportvereniging 'Ulicoten' in Ulicoten

Sportvereniging 'Ulicoten' is een Vereniging of organisatie gelegen in Ulicoten op Bernardusstraat 19.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Ulicoten? Dan ben je bij Sportvereniging 'Ulicoten' op de juiste plek. Bij Sportvereniging 'Ulicoten' hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging 'Ulicoten' kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ulicoten. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging 'Ulicoten' om lid te worden. 

Sportvereniging 'Ulicoten' in Ulicoten is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Bernardusstraat 19 in Ulicoten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ulicoten of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging 'Ulicoten'. Je kan Sportvereniging 'Ulicoten' telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sportvereniging 'Ulicoten'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging 'Ulicoten' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging ‘Ulicoten’

Bezoekers bekeken ook