Sportvereniging Sporting "S."

Sportvereniging Sporting "S." is een Voetbalclub gelegen aan Oostmijzerdijk 4 in Schermerhorn.

Meer informatie over Sportvereniging Sporting "S." in Schermerhorn

Sportvereniging Sporting "S." is een Voetbalclub gelegen in Schermerhorn op Oostmijzerdijk 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Schermerhorn? Dan ben je bij Sportvereniging Sporting "S." op de juiste plek. Bij Sportvereniging Sporting "S." hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Sporting "S." kun je in een leuk voetbalteam spelen in Schermerhorn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Sporting "S." om lid te worden. 

Sportvereniging Sporting "S." in Schermerhorn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Oostmijzerdijk 4 in Schermerhorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schermerhorn of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Sporting "S.". Je kan Sportvereniging Sporting "S." telefonisch bereiken op: 31 72 502 1225 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svsportings.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Sporting "S."? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Sporting "S." het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Sporting “S.”

Bezoekers bekeken ook