Sportvereniging Nieuw Utrecht

Sportvereniging Nieuw Utrecht is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark Rijnvliet 3 in Utrecht.

Meer informatie over Sportvereniging Nieuw Utrecht in Utrecht

Sportvereniging Nieuw Utrecht is een Voetbalclub gelegen in Utrecht op Sportpark Rijnvliet 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Sportvereniging Nieuw Utrecht op de juiste plek. Bij Sportvereniging Nieuw Utrecht hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Nieuw Utrecht kun je in een leuk voetbalteam spelen in Utrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Nieuw Utrecht om lid te worden. 

Sportvereniging Nieuw Utrecht in Utrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark Rijnvliet 3 in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Nieuw Utrecht. Je kan Sportvereniging Nieuw Utrecht telefonisch bereiken op: 31 30 670 1762 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://svnieuwutrecht.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Nieuw Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Nieuw Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Nieuw Utrecht

Bezoekers bekeken ook