Sportvereniging Ens (S.V. Ens)

Sportvereniging Ens (S.V. Ens) is een Sportclub gelegen aan E.P. Seidelstraat 4-A in Ens.

Meer informatie over Sportvereniging Ens (S.V. Ens) in Ens

Sportvereniging Ens (S.V. Ens) is een Sportclub gelegen in Ens op E.P. Seidelstraat 4-A.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Ens? Dan ben je bij Sportvereniging Ens (S.V. Ens) op de juiste plek. Bij Sportvereniging Ens (S.V. Ens) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Ens (S.V. Ens) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ens. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Ens (S.V. Ens) om lid te worden. 

Sportvereniging Ens (S.V. Ens) in Ens is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan E.P. Seidelstraat 4-A in Ens. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ens of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Ens (S.V. Ens). Je kan Sportvereniging Ens (S.V. Ens) telefonisch bereiken op: 31 527 253 100 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svensvoetbal.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Ens (S.V. Ens)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Ens (S.V. Ens) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Ens (S.V. Ens)

Bezoekers bekeken ook