Sportvereniging De Rijp

Sportvereniging De Rijp is een Voetbalclub gelegen aan Jan Ploegerlaan 1 in De Rijp.

Meer informatie over Sportvereniging De Rijp in De Rijp

Sportvereniging De Rijp is een Voetbalclub gelegen in De Rijp op Jan Ploegerlaan 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van De Rijp? Dan ben je bij Sportvereniging De Rijp op de juiste plek. Bij Sportvereniging De Rijp hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging De Rijp kun je in een leuk voetbalteam spelen in De Rijp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging De Rijp om lid te worden. 

Sportvereniging De Rijp in De Rijp is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Jan Ploegerlaan 1 in De Rijp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Rijp of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging De Rijp. Je kan Sportvereniging De Rijp telefonisch bereiken op: 31 299 673 092 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://svderijp.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging De Rijp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging De Rijp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging De Rijp

Bezoekers bekeken ook