Sportvereniging Blauw-Wit

Sportvereniging Blauw-Wit is een Voetbalclub gelegen aan Energieweg 45 in Nijmegen.

Meer informatie over Sportvereniging Blauw-Wit in Nijmegen

Sportvereniging Blauw-Wit is een Voetbalclub gelegen in Nijmegen op Energieweg 45.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Sportvereniging Blauw-Wit op de juiste plek. Bij Sportvereniging Blauw-Wit hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Blauw-Wit kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nijmegen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Blauw-Wit om lid te worden. 

Sportvereniging Blauw-Wit in Nijmegen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Energieweg 45 in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Blauw-Wit. Je kan Sportvereniging Blauw-Wit telefonisch bereiken op: 31 24 377 0754 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svblauwwit.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Blauw-Wit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Blauw-Wit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Blauw-Wit

Bezoekers bekeken ook