Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade

Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade is een Voetbalclub gelegen aan Jeugrubbenweg 11 in Hoensbroek.

Meer informatie over Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade in Hoensbroek

Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade is een Voetbalclub gelegen in Hoensbroek op Jeugrubbenweg 11.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hoensbroek? Dan ben je bij Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade op de juiste plek. Bij Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hoensbroek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade om lid te worden. 

Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade in Hoensbroek is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Jeugrubbenweg 11 in Hoensbroek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoensbroek of niet, iedereen is welkom bij Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade. Je kan Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade telefonisch bereiken op: 31 45 521 0046 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportkantine Voetbalvereniging R.K.V.V. Mariarade

Bezoekers bekeken ook