rvv Neptunus-Schiebroek

rvv Neptunus-Schiebroek is een Voetbalclub gelegen aan Hazelaarweg 40 in Rotterdam.

Meer informatie over rvv Neptunus-Schiebroek in Rotterdam

rvv Neptunus-Schiebroek is een Voetbalclub gelegen in Rotterdam op Hazelaarweg 40.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij rvv Neptunus-Schiebroek op de juiste plek. Bij rvv Neptunus-Schiebroek hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij rvv Neptunus-Schiebroek kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij rvv Neptunus-Schiebroek om lid te worden. 

rvv Neptunus-Schiebroek in Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Hazelaarweg 40 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij rvv Neptunus-Schiebroek. Je kan rvv Neptunus-Schiebroek telefonisch bereiken op: 31 10 422 4588 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.neptunus-schiebroek.nl/

Hoe kom je bij rvv Neptunus-Schiebroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je rvv Neptunus-Schiebroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. rvv Neptunus-Schiebroek

Bezoekers bekeken ook