RKAV Voetbalvereniging

RKAV Voetbalvereniging is een Voetbalclub gelegen aan Hornmeer, Beethovenlaan 120 in Aalsmeer.

Meer informatie over RKAV Voetbalvereniging in Aalsmeer

RKAV Voetbalvereniging is een Voetbalclub gelegen in Aalsmeer op Hornmeer, Beethovenlaan 120.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Aalsmeer? Dan ben je bij RKAV Voetbalvereniging op de juiste plek. Bij RKAV Voetbalvereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij RKAV Voetbalvereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in Aalsmeer. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij RKAV Voetbalvereniging om lid te worden. 

RKAV Voetbalvereniging in Aalsmeer is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Hornmeer, Beethovenlaan 120 in Aalsmeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Aalsmeer of niet, iedereen is welkom bij RKAV Voetbalvereniging. Je kan RKAV Voetbalvereniging telefonisch bereiken op: 31 297 321 587 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij RKAV Voetbalvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RKAV Voetbalvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. RKAV Voetbalvereniging

Bezoekers bekeken ook