R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys"

R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys" is een Voetbalclub gelegen aan De Passelegt, Ewijkseweg 11 in Overasselt.

Meer informatie over R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys" in Overasselt

R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys" is een Voetbalclub gelegen in Overasselt op De Passelegt, Ewijkseweg 11.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Overasselt? Dan ben je bij R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys" op de juiste plek. Bij R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Overasselt. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys" om lid te worden. 

R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys" in Overasselt is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Passelegt, Ewijkseweg 11 in Overasselt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Overasselt of niet, iedereen is welkom bij R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys". Je kan R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys" telefonisch bereiken op: 31 24 622 1783 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.overasseltseboys.nl/routecontact/

Hoe kom je bij R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Voetbalvereniging "Overasseltse Boys" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Voetbalvereniging “Overasseltse Boys”

Bezoekers bekeken ook