R.K. Voetbalvereniging Nijnsel

R.K. Voetbalvereniging Nijnsel is een Voetbalclub gelegen aan Klaproosstraat 7 in Sint-Oedenrode.

Meer informatie over R.K. Voetbalvereniging Nijnsel in Sint-Oedenrode

R.K. Voetbalvereniging Nijnsel is een Voetbalclub gelegen in Sint-Oedenrode op Klaproosstraat 7.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sint-Oedenrode? Dan ben je bij R.K. Voetbalvereniging Nijnsel op de juiste plek. Bij R.K. Voetbalvereniging Nijnsel hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Voetbalvereniging Nijnsel kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sint-Oedenrode. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Voetbalvereniging Nijnsel om lid te worden. 

R.K. Voetbalvereniging Nijnsel in Sint-Oedenrode is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Klaproosstraat 7 in Sint-Oedenrode. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint-Oedenrode of niet, iedereen is welkom bij R.K. Voetbalvereniging Nijnsel. Je kan R.K. Voetbalvereniging Nijnsel telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij R.K. Voetbalvereniging Nijnsel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Voetbalvereniging Nijnsel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Voetbalvereniging Nijnsel

Bezoekers bekeken ook