R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64

R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64 is een Voetbalclub gelegen aan Loodpolderweg 2 in Alkmaar.

Meer informatie over R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64 in Alkmaar

R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64 is een Voetbalclub gelegen in Alkmaar op Loodpolderweg 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64 op de juiste plek. Bij R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Alkmaar. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64 om lid te worden. 

R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64 in Alkmaar is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Loodpolderweg 2 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64. Je kan R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64 telefonisch bereiken op: 31 72 540 0088 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.flamingos64.nl/

Hoe kom je bij R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo's 64 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Alkmaarse Sportvereniging De Flamingo’s 64

Bezoekers bekeken ook