Leidse Studenten Voetbal Vereniging

Leidse Studenten Voetbal Vereniging is een Voetbalclub gelegen aan Oegstgeesterweg 4b in Leiden.

Meer informatie over Leidse Studenten Voetbal Vereniging in Leiden

Leidse Studenten Voetbal Vereniging is een Voetbalclub gelegen in Leiden op Oegstgeesterweg 4b.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Leidse Studenten Voetbal Vereniging op de juiste plek. Bij Leidse Studenten Voetbal Vereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Leidse Studenten Voetbal Vereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leiden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Leidse Studenten Voetbal Vereniging om lid te worden. 

Leidse Studenten Voetbal Vereniging in Leiden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Oegstgeesterweg 4b in Leiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leiden of niet, iedereen is welkom bij Leidse Studenten Voetbal Vereniging. Je kan Leidse Studenten Voetbal Vereniging telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lsvv70.nl/

Hoe kom je bij Leidse Studenten Voetbal Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leidse Studenten Voetbal Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Leidse Studenten Voetbal Vereniging

Bezoekers bekeken ook