IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers"

IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers" is een Voetbalclub gelegen aan Smeetslandseweg 15 in Rotterdam.

Meer informatie over IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers" in Rotterdam

IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers" is een Voetbalclub gelegen in Rotterdam op Smeetslandseweg 15.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers" op de juiste plek. Bij IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers" om lid te worden. 

IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers" in Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Smeetslandseweg 15 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers". Je kan IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers" telefonisch bereiken op: 31 10 483 6315 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ijvvdezwervers.nl/

Hoe kom je bij IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsselmondse Voetbalvereniging " YVV De Zwervers" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. IJsselmondse Voetbalvereniging ” YVV De Zwervers”

Bezoekers bekeken ook