Horeca Sportclub Lions '66

Horeca Sportclub Lions '66 is een Voetbalclub gelegen aan Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 66 in Leeuwarden.

Meer informatie over Horeca Sportclub Lions '66 in Leeuwarden

Horeca Sportclub Lions '66 is een Voetbalclub gelegen in Leeuwarden op Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 66.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Horeca Sportclub Lions '66 op de juiste plek. Bij Horeca Sportclub Lions '66 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Horeca Sportclub Lions '66 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leeuwarden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Horeca Sportclub Lions '66 om lid te worden. 

Horeca Sportclub Lions '66 in Leeuwarden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 66 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Horeca Sportclub Lions '66. Je kan Horeca Sportclub Lions '66 telefonisch bereiken op: 31 58 267 1900 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hsclions66.nl/

Hoe kom je bij Horeca Sportclub Lions '66? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Horeca Sportclub Lions '66 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Horeca Sportclub Lions ’66

Bezoekers bekeken ook