Hooge Mierdse Voetbal Vereniging

Hooge Mierdse Voetbal Vereniging is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark De Leeuwerik, Sint Cornelisstraat 27B in Hooge Mierde.

Meer informatie over Hooge Mierdse Voetbal Vereniging in Hooge Mierde

Hooge Mierdse Voetbal Vereniging is een Voetbalclub gelegen in Hooge Mierde op Sportpark De Leeuwerik, Sint Cornelisstraat 27B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hooge Mierde? Dan ben je bij Hooge Mierdse Voetbal Vereniging op de juiste plek. Bij Hooge Mierdse Voetbal Vereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Hooge Mierdse Voetbal Vereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hooge Mierde. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Hooge Mierdse Voetbal Vereniging om lid te worden. 

Hooge Mierdse Voetbal Vereniging in Hooge Mierde is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark De Leeuwerik, Sint Cornelisstraat 27B in Hooge Mierde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hooge Mierde of niet, iedereen is welkom bij Hooge Mierdse Voetbal Vereniging. Je kan Hooge Mierdse Voetbal Vereniging telefonisch bereiken op: 31 13 509 1655 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hmvv.nl/

Hoe kom je bij Hooge Mierdse Voetbal Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hooge Mierdse Voetbal Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Hooge Mierdse Voetbal Vereniging

Bezoekers bekeken ook