Helderse Christelijke Sport Centrale

Helderse Christelijke Sport Centrale is een Voetbalclub gelegen aan IJsselmeerstraat 188 in Den Helder.

Meer informatie over Helderse Christelijke Sport Centrale in Den Helder

Helderse Christelijke Sport Centrale is een Voetbalclub gelegen in Den Helder op IJsselmeerstraat 188.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Helder? Dan ben je bij Helderse Christelijke Sport Centrale op de juiste plek. Bij Helderse Christelijke Sport Centrale hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Helderse Christelijke Sport Centrale kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Helder. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Helderse Christelijke Sport Centrale om lid te worden. 

Helderse Christelijke Sport Centrale in Den Helder is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan IJsselmeerstraat 188 in Den Helder. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Helder of niet, iedereen is welkom bij Helderse Christelijke Sport Centrale. Je kan Helderse Christelijke Sport Centrale telefonisch bereiken op: 31 223 633 585 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hcsc.nl/

Hoe kom je bij Helderse Christelijke Sport Centrale? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helderse Christelijke Sport Centrale het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Helderse Christelijke Sport Centrale

Bezoekers bekeken ook