Haagse Voetbal Vereniging Te Werve

Haagse Voetbal Vereniging Te Werve is een Voetbalclub gelegen aan Julialaantje 15B in Rijswijk.

Meer informatie over Haagse Voetbal Vereniging Te Werve in Rijswijk

Haagse Voetbal Vereniging Te Werve is een Voetbalclub gelegen in Rijswijk op Julialaantje 15B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rijswijk? Dan ben je bij Haagse Voetbal Vereniging Te Werve op de juiste plek. Bij Haagse Voetbal Vereniging Te Werve hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Haagse Voetbal Vereniging Te Werve kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rijswijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Haagse Voetbal Vereniging Te Werve om lid te worden. 

Haagse Voetbal Vereniging Te Werve in Rijswijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Julialaantje 15B in Rijswijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rijswijk of niet, iedereen is welkom bij Haagse Voetbal Vereniging Te Werve. Je kan Haagse Voetbal Vereniging Te Werve telefonisch bereiken op: 31 70 395 2288 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Haagse Voetbal Vereniging Te Werve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haagse Voetbal Vereniging Te Werve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Haagse Voetbal Vereniging Te Werve

Bezoekers bekeken ook