Haagse Politie Sportvereniging (HPSV)

Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) is een Voetbalclub gelegen aan Henriëtte Roland Holstweg in Den Haag.

Meer informatie over Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) in Den Haag

Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) is een Voetbalclub gelegen in Den Haag op Henriëtte Roland Holstweg.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) op de juiste plek. Bij Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Haag. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) om lid te worden. 

Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) in Den Haag is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Henriëtte Roland Holstweg in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Haagse Politie Sportvereniging (HPSV). Je kan Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) telefonisch bereiken op: 31 6 18671355 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Haagse Politie Sportvereniging (HPSV)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Haagse Politie Sportvereniging (HPSV)

Bezoekers bekeken ook