DFC (Dordrechtsche Football Club)

DFC (Dordrechtsche Football Club) is een Voetbalclub gelegen aan Krommedijk, Reeweg Oost 267 in Dordrecht.

Meer informatie over DFC (Dordrechtsche Football Club) in Dordrecht

DFC (Dordrechtsche Football Club) is een Voetbalclub gelegen in Dordrecht op Krommedijk, Reeweg Oost 267.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Dordrecht? Dan ben je bij DFC (Dordrechtsche Football Club) op de juiste plek. Bij DFC (Dordrechtsche Football Club) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij DFC (Dordrechtsche Football Club) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Dordrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij DFC (Dordrechtsche Football Club) om lid te worden. 

DFC (Dordrechtsche Football Club) in Dordrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Krommedijk, Reeweg Oost 267 in Dordrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dordrecht of niet, iedereen is welkom bij DFC (Dordrechtsche Football Club). Je kan DFC (Dordrechtsche Football Club) telefonisch bereiken op: 31 78 613 5415 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dfc-dordrecht.nl/

Hoe kom je bij DFC (Dordrechtsche Football Club)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DFC (Dordrechtsche Football Club) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. DFC (Dordrechtsche Football Club)

Bezoekers bekeken ook