Voetbalvereniging V.V. Kollum

Voetbalvereniging V.V. Kollum is een Voetbalclub gelegen aan Bernhardlaan 83a in Kollum.

Meer informatie over Voetbalvereniging V.V. Kollum in Kollum

Voetbalvereniging V.V. Kollum is een Voetbalclub gelegen in Kollum op Bernhardlaan 83a.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Kollum? Dan ben je bij Voetbalvereniging V.V. Kollum op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging V.V. Kollum hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging V.V. Kollum kun je in een leuk voetbalteam spelen in Kollum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging V.V. Kollum om lid te worden. 

Voetbalvereniging V.V. Kollum in Kollum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Bernhardlaan 83a in Kollum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kollum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging V.V. Kollum. Je kan Voetbalvereniging V.V. Kollum telefonisch bereiken op: 31 511 452 888 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvkollum.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging V.V. Kollum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging V.V. Kollum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging V.V. Kollum

Bezoekers bekeken ook