Voetbalvereniging Smitshoek

Voetbalvereniging Smitshoek is een Voetbalclub gelegen aan Smitshoekse Baan 25 in Barendrecht.

Meer informatie over Voetbalvereniging Smitshoek in Barendrecht

Voetbalvereniging Smitshoek is een Voetbalclub gelegen in Barendrecht op Smitshoekse Baan 25.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Barendrecht? Dan ben je bij Voetbalvereniging Smitshoek op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Smitshoek hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Smitshoek kun je in een leuk voetbalteam spelen in Barendrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Smitshoek om lid te worden. 

Voetbalvereniging Smitshoek in Barendrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Smitshoekse Baan 25 in Barendrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Barendrecht of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Smitshoek. Je kan Voetbalvereniging Smitshoek telefonisch bereiken op: 31 180 615 275 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvsmitshoek.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Smitshoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Smitshoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Smitshoek

Bezoekers bekeken ook