Voetbalvereniging Lisse FC

Voetbalvereniging Lisse FC is een Voetbalclub gelegen aan Spekkelaan 1 in Lisse.

Meer informatie over Voetbalvereniging Lisse FC in Lisse

Voetbalvereniging Lisse FC is een Voetbalclub gelegen in Lisse op Spekkelaan 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Lisse? Dan ben je bij Voetbalvereniging Lisse FC op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Lisse FC hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Lisse FC kun je in een leuk voetbalteam spelen in Lisse. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Lisse FC om lid te worden. 

Voetbalvereniging Lisse FC in Lisse is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Spekkelaan 1 in Lisse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lisse of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Lisse FC. Je kan Voetbalvereniging Lisse FC telefonisch bereiken op: 31 252 413 494 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.fclisse.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Lisse FC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Lisse FC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Lisse FC

Bezoekers bekeken ook