voetbalvereniging HBOK

voetbalvereniging HBOK is een Voetbalclub gelegen aan Termietergouw 8 CLUB in Amsterdam.

Meer informatie over voetbalvereniging HBOK in Amsterdam

voetbalvereniging HBOK is een Voetbalclub gelegen in Amsterdam op Termietergouw 8 CLUB.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij voetbalvereniging HBOK op de juiste plek. Bij voetbalvereniging HBOK hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij voetbalvereniging HBOK kun je in een leuk voetbalteam spelen in Amsterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij voetbalvereniging HBOK om lid te worden. 

voetbalvereniging HBOK in Amsterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Termietergouw 8 CLUB in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij voetbalvereniging HBOK. Je kan voetbalvereniging HBOK telefonisch bereiken op: 31 20 636 6013 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.hbok.nl/

Hoe kom je bij voetbalvereniging HBOK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je voetbalvereniging HBOK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. voetbalvereniging HBOK

Bezoekers bekeken ook