Voetbalvereniging Haastrecht (VVH)

Voetbalvereniging Haastrecht (VVH) is een Voetbalclub gelegen aan Wilgenoord, Provincialeweg West 3 in Haastrecht.

Meer informatie over Voetbalvereniging Haastrecht (VVH) in Haastrecht

Voetbalvereniging Haastrecht (VVH) is een Voetbalclub gelegen in Haastrecht op Wilgenoord, Provincialeweg West 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Haastrecht? Dan ben je bij Voetbalvereniging Haastrecht (VVH) op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Haastrecht (VVH) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Haastrecht (VVH) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Haastrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Haastrecht (VVH) om lid te worden. 

Voetbalvereniging Haastrecht (VVH) in Haastrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Wilgenoord, Provincialeweg West 3 in Haastrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haastrecht of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Haastrecht (VVH). Je kan Voetbalvereniging Haastrecht (VVH) telefonisch bereiken op: 31 182 501 849 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvhaastrecht.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Haastrecht (VVH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Haastrecht (VVH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Haastrecht (VVH)

Bezoekers bekeken ook