Voetbalvereniging Geel-Wit

Voetbalvereniging Geel-Wit is een Voetbalclub gelegen aan Noordwal 25 in Buren.

Meer informatie over Voetbalvereniging Geel-Wit in Buren

Voetbalvereniging Geel-Wit is een Voetbalclub gelegen in Buren op Noordwal 25.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Buren? Dan ben je bij Voetbalvereniging Geel-Wit op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Geel-Wit hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Geel-Wit kun je in een leuk voetbalteam spelen in Buren. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Geel-Wit om lid te worden. 

Voetbalvereniging Geel-Wit in Buren is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Noordwal 25 in Buren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Buren of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Geel-Wit. Je kan Voetbalvereniging Geel-Wit telefonisch bereiken op: 31 519 542 537 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.geelwit.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Geel-Wit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Geel-Wit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Geel-Wit

Bezoekers bekeken ook