Voetbalvereniging DOS Kampen

Voetbalvereniging DOS Kampen is een Voetbalclub gelegen aan De Maten 8 in Kampen.

Meer informatie over Voetbalvereniging DOS Kampen in Kampen

Voetbalvereniging DOS Kampen is een Voetbalclub gelegen in Kampen op De Maten 8.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Kampen? Dan ben je bij Voetbalvereniging DOS Kampen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging DOS Kampen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging DOS Kampen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Kampen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging DOS Kampen om lid te worden. 

Voetbalvereniging DOS Kampen in Kampen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Maten 8 in Kampen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kampen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging DOS Kampen. Je kan Voetbalvereniging DOS Kampen telefonisch bereiken op: 31 38 331 3900 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.doskampen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging DOS Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging DOS Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging DOS Kampen

Bezoekers bekeken ook