Voetbal Vereniging Ouwerkerk

Voetbal Vereniging Ouwerkerk is een Sportschool gelegen aan Noorsestraat 9 in Ouwerkerk.

Meer informatie over Voetbal Vereniging Ouwerkerk in Ouwerkerk

Voetbal Vereniging Ouwerkerk is een Sportschool gelegen in Ouwerkerk op Noorsestraat 9.

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Ouwerkerk? Dan ben je bij Voetbal Vereniging Ouwerkerk op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging Ouwerkerk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging Ouwerkerk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ouwerkerk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging Ouwerkerk om lid te worden. 

Voetbal Vereniging Ouwerkerk in Ouwerkerk is de plek om te voetballen. Deze Sportschool is gelegen aan Noorsestraat 9 in Ouwerkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ouwerkerk of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging Ouwerkerk. Je kan Voetbal Vereniging Ouwerkerk telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging Ouwerkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging Ouwerkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging Ouwerkerk

Bezoekers bekeken ook